Mind Walk Vitaal 

Mind Walk Vitaal is een maatwerk opleiding van Angelica Koster in de vorm van een 8-weekse training bestaande uit meditatieve wandelingen met invloeden uit yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie. Deelnemers kunnen deze in eigen tijd en naar eigen planning volgen. De kracht zit hem in het letterlijk met de tools naar buiten gaan waardoor je je innerlijk rustiger, vitaler, energieker en blijer gaat voelen.

Vrouw op duin

‘Mind Walk, de weg naar buiten die naar binnen gaat.’

Het zorgdragen voor het welzijn van medewerkers staat wordt steeds meer een prioriteit. Je goed voelen en je vitaal voelen is enorm belangrijk voor de goede

werk-privé balans.

Geef je medewerkers het gevoel dat ze er toe doen!

INVESTEREN IN WELZIJN

Als organisatie starten met Mind Walk Vitaal betekent investeren in het welzijn van jouw medewerkers, collega's, cliënten of vrijwilligers.
Bij aanvang krijgt de deelnemer toegang tot de online omgeving, waarna ze stap voor stap de tools eigen kunnen maken. De training bestaat uit tools als audio, video en waardevolle theorie. Deze oefeningen kan je beleven in de natuur maar een gedeelte van de oefeningen kan ook in de thuissituatie of tuin/balkon uitgevoerd worden. 

Man met tablet
15.PNG

8-weekse Mind Walk Vitaal training in een handige app

De 8-weekse training Mind Walk Vitaal hebben we in een handige app gestoken. Bij de aanschaf van de training krijg je toegang tot de app en tevens een jaar lang toegang tot de inhoud van deze app waar steeds nieuwe tools beschikbaar gesteld worden gedurende het jaar 

jouw partner in vitaliteit (2).png