top of page

8-weekse training

Met handige tool buiten wandelen

Mind Walk Vitaal is digitale opleiding van Angelica Koster in de vorm van een 8-weekse training bestaande uit meditatieve wandelingen met invloeden uit yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie. Deelnemers kunnen deze in eigen tijd en naar eigen planning volgen. De kracht zit hem in het letterlijk met de tools naar buiten gaan waardoor je je innerlijk rustiger, vitaler, energieker en blijer gaat voelen.

Vrouw op duin

‘Mind Walk, de weg naar buiten die naar binnen gaat.’

Door 8 weken lang regelmatig te mediteren, word jij je meer bewust van de keuzes die je maakt. Je leert om rust te ervaren in het huidige moment, waardoor je kunt reflecteren op wat er gebeurt en wat je wilt veranderen. Mediteren helpt je om jezelf beter te begrijpen en te accepteren. Je krijgt meer zelfvertrouwen in wat je doet en staat niet langer toe dat emoties je leven beheersen. Mediteren is een krachtige weg om dichter bij jezelf te komen.Het combineren van mediteren met het wandelen in de natuur is een gouden combinatie om lichaam en geest synchroon te laten lopen terwijl je op pad bent.

8-weekse Mind Walk Vitaal training in een handige app

Mediteren is een vorm van bewuste aandacht voor alles dat er is. Maar ook een mooie en simpele manier voor verdieping. En de fijne ontspanning van een meditatie helpt je om meer bewust te worden. Je bent meer bewust aanwezig in het moment, je ervaart de wereld met andere zintuigen en je voelt de energie van alles wat er is. Je schaft de training aan via de webshop. Je ontvangt binnen twee dagen een e-mail met uitnodiging om je Mind Walk Vitaal account aan te maken. Hiermee krijg je toegang to de handige app waar we de training in hebben gestoken. In een periode van 8 weken opent zich per week een nieuw thema met nieuwe uitleg en tools. Je mag uiterlijk je eigen ritme bepalen maar het werkt vaak ook goed om de voor jouw fijne oefeningen af en toe te herhalen. Je kunt in de app zelfs je favoriete oefeningen opslaan om snel terug te vinden. 

15.PNG
jouw partner in vitaliteit (2).png
bottom of page