Mind Walk Vitaal Online

Mind-Walk Online is een maatwerk training van Angelica Koster in de vorm van een online programma bestaande uit meditatieve wandelingen met invloeden uit yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en meditatie. Deelnemers kunnen deze in eigen tijd en naar eigen planning volgen. Na de cursus volgt er een evaluatie en een terugkoppeling richting de organisatie die de training voor medewerkers afneemt. De kracht zit hem in het letterlijk met de tools naar buiten gaan waardoor je je innerlijk rustiger, vitaler, energieker en blijer gaat voelen.

Vrouw op duin

‘Mind-Walk, de weg naar buiten die naar binnen gaat.’

Het zorgdragen voor het welzijn van medewerkers staat wordt steeds meer een prioriteit. Je goed voelen en je vitaal voelen is enorm belangrijk voor de goede

werk-privé balans.

Geef je medewerkers het gevoel dat ze er toe doen!

INVESTEREN IN WELZIJN

Als organisatie starten met Mind-Walk Online betekent investeren in het welzijn van jouw medewerkers, collega's, cliënten of vrijwilligers.
Bij aanvang krijgt de deelnemer toegang tot de online omgeving, waarna ze stap voor stap de tools eigen kunnen maken. De training start met online live introductie door Angelica Koster en bestaat verder uit tools als audio, video en een handig werkboek. Deze oefeningen kan je beleven in de natuur maar een gedeelte van de oefeningen kan ook in de thuissituatie of tuin/balkon uitgevoerd worden. 

Man met tablet