top of page

Gratis Mind Walk Vitaal ontdekken

Je bent nieuwsgierig naar Mind Walk Vitaal en zou wel eens een mediatie wandeling willen proberen voor dat je de training aanschaft. Laat hiernaast je gegevens achter en je ontvangt een wandelmeditatie uit de 8-weekse Mind Walk Vitaal training gratis.
Samen met je smartphone, het audiobestand en je koptelefoon ga je aan de wandel. 

Mind Walk Vitaal wandelmeditatie

De gehele 8-weekse  Mind Walk Vitaal training geeft via een handige app wekelijks toegang tot een volgend thema met vele tools en lesmaterialen inclusief video's en audiofragmenten om te beluisteren tijdens je wandeling. We laten je kennis maken met een heel klein onderdeel van de grote training, een audiofragment bestaande uit de bodyscan. 
 

Bewust wandelen is misschien wel één van de uitdagendste technieken omdat het veel focus vraagt. Door je focus te verplaatsen naar je binnenwereld, is er minder ruimte, voor afleiding. Het is een training in bewustwording.

Vaak gaan we wandelen en nemen we al het moois in ons op wat we zien, maar doordat we nog niet “uit ons hoofd zijn” en nog niet geland in het lichaam, zijn we vaak nog niet écht aanwezig in dit moment, in het NU. Misschien herken je het wel, je maakt een mooie wandeling, je ziet van alles om je heen, neemt het ook in je op, misschien maak je ook wel een foto. Maar 2 minuten later ben je met je gedachten alweer bij andere zaken, dit kan je todo lijstje zijn, dit kunnen ook zorgen, piekergedachten of praktische overpeinzingen zijn.

Om even helemaal los te komen uit je hoofd en later dus volledig je omgeving ook echt in je op te nemen start ik dus graag met deze wandelmeditatie “bewust wandelen”.


Speel de audio af op je smartphone tijdens je wandeling. Dit kan in je tuin, het park, onderweg naar je werk of waar dan ook in de natuur. Wil je graag meer informatie ontvangen over wat Mind Walk Vitaal voor jou, je vitaliteit en levensgeluk kan betekenen?

Ontdek dan onze website of neem contact met ons op om je vraag te stellen. 

6.png

Aanvragen Mind Walk Vitaal wandelmediatie audio.

Je ontvangt de wandelmediatie in je mailbox. Veel wandelplezier!

    bottom of page