top of page

Mind Walk trainster
Angelica Koster

Na meer dan 30 jaar social work ervaring in het welzijnswerk en de zorg ontdekte ik dat ik op een vernieuwende manier meer wilde betekenen voor kwetsbare mensen. Nadat ik samen met mijn partner een andere weg koos door in het buitenland te gaan wonen en daardoor ruimte creëerde om de weg van Mind walk trainer verder te ontwikkelen, besloot ik om de tools van de Mind Walk training op een innovatieve manier te gaan delen. In 2017 volgde ik de opleiding tot Mind Walk trainer en had mijn 'tool' gevonden om mensen verder te kunnen helpen. In de wereld van nu speelt de online wereld een grote rol en heb ik een manier gevonden om mensen online te begeleiden in de wereld van Mind Walk. Dit doe ik vanaf afstand met een handig online programma maar zeker niet met minder passie of persoonlijkheid dan tijdens mijn inzet als social worker en de live Mind Walks die ik op Ibiza ( waar ik nu woon) geef. 

IMG_1810.jpg

TEAMWORK

Het bedrijf Mind Walk Vitaal wordt gerund door twee enthousiaste dames. Angelica Koster en Liesbeth Wijlaars. Angelica de inhoudelijke kant van het bedrijf, de kennis en ervaring met Mind Walk Liesbeth Wijlaars de commerciële kant van het bedrijf. Samen een top team met sterke visie het zoveel als mogelijk mensen de weg naar vitaliteit laten ontdekken op een fijne laagdrempelige manier. We genieten van deze samenwerking, deze match en hebben ook ongelofelijk veel lol samen.  

LEVEN EN WERKEN OP IBIZA

Angelica woont en werkt op het prachtige eiland Ibiza. Hier geeft Angelica ook live Mind Walk Vitaal momenten, reizen zelfs. Dit is ongelofelijk mooi om te doen en creëert onvergetelijke momenten met de gasten. Liesbeth werkt vanuit Maastricht maar is uiteraard ook heel graag op Ibiza om samen aan het bedrijf te werken in een inspirerende omgeving. Overduidelijk voor beide een grote liefde voor het eiland. 

7F4F0E8B-FF9B-4AA3-94CF-612433E89A3D.jpg
bottom of page